Psychosynthese Zevenheuvelenweg

Reacties

Karin heeft me zoveel geleerd over mezelf en hoe ik anders naar mezelf en anderen kan kijken en anders met de dingen om mij heen om kan gaan.
En toen ik dacht nu is alles wel gezegd lukte het haar nog om me met 50 kg minder balast naar huis te laten gaan dan ik was gekomen. Zo ontzettend fijn!
En dit alles in een omgeving van rust, vertrouwen en een haarscherpe observatie van Karin. Dankjewel!

Annemarie

Soms kun je het jezelf zo moeilijk maken, dat je er niet meer uitkomt. Door de gesprekken met Karin heb ik geleerd het “moeten” om te buigen naar “willen” . Karin heeft heel helder uit kunnen leggen hoe ik van mijn valkuil een kracht kan maken.
De rust, het luisterend oor en de bemoedigende woorden van Karin hebben ervoor gezorgd dat ik écht mezelf kan zijn.

Ineke

"Karin heeft mij en mijn partner inzicht gegeven in de patronen die we doorlopen, waardoor we elkaar beter gingen begrijpen. Waar we voorheen vastliepen in angst en afsluiting kunnen we nu bij de moeilijke punten blijven en die samen dragen of verwerken. Karin luistert heel goed. Ze geeft vervolgens heel helder terug wat er door ons gezegd wordt en checkt altijd of het klopt. Hoewel mijn partner en ik heel verschillend zijn, kon ze ons allebei meenemen in de sessies en het gevoel geven dat we gehoord waren."

Bas

Karin is een rustige, warme behandelaar. Ze zorgt ervoor dat je de zaken ook van een andere kant durft te bekijken en heeft mij een enorme groei laten doormaken.

Mirthe 29 jaar

Het was een openbaring mezelf beter te leren kennen na het verlies van mijn dochter. Door de therapie kan ik met veel dingen in het dagelijks leven beter omgaan. Ik heb nog dagelijks profijt van de sessies die ik samen met Karin heb mogen doen

Linda, 31 jaar

Door de gesprekken met Karin ben ik er achter gekomen waar mijn kwaliteiten liggen en weet ik deze naar voren te brengen. Mijn valkuilen heb ik een plekje kunnen geven en beïnvloeden mijn leven niet meer op een negatieve manier. Karin heeft een luisterend oor en geeft zonder oordelen en opleggingen goede adviezen.

Sarah, 21 jaar

Mijn ervaring met Karin is heel positief.
Bij mij heeft ze de vinger duidelijk op de zere plekken weten te leggen.
Daar ben ik haar ontzettend dankbaar voor. Al was het niet altijd even gemakkelijk.
Dit heeft mij geholpen om tot verdere inzichten te komen die voor de rest van mijn leven waardevol zijn.

Mark

Ik had het gevoel dat ik alles kon zeggen, zonder dat Karin er een oordeel over had. Dat voelde veilig voor mij.....

Marianne

Beste Karin,
Dank je voor jouw ondersteuning. Ik zat vast in mezelf en in mijn huwelijk. Doordat ik heb kunnen kijken naar mezelf is er weer beweging gekomen. Ook in mijn relatie.

Jeroen

Karin, ik heb ons contact als warm en ondersteunend ervaren.
Door jouw begeleiding heb ik aspecten van mezelf leren kennen waar ik heel blij mee ben. Ik sta nu veel krachtiger en bewuster in het leven.
Bedankt!

Mieke

In de gesprekken hebben mijn partner en ik geleerd om elkaar terug te vinden en op een andere manier de verbinding met elkaar aan te gaan. We hebben beide naar onze eigen thema's gekeken om te zien hoe dit onze relatie beïnvloedde. We voelden ons bij Karin altijd gezien en we hebben geleerd naar elkaar te luisteren en te begrijpen.

Inge

Schrijf ook een reactie;

Voornaam

Email (komt niet op de website)

Reactie